Hedberg Entertainment Oy

Hedberg Entertainment on vuonna 2005 perustettu helsinkiläinen tapahtumatuotantoyhtiö. Sami Hedbergin omistaman yhtiön päätoimiala on stand up -komiikka. Hedberg Entertainment tekee tiivistä yhteistyötä monen eri aloja edustavan tahon ja yrityksen kanssa.

Hedberg Entertainmentin omistama Sam’s Comedy Club tuottaa satoja tapahtumia vuodessa. Kuukausittaisten stand up -klubien lisäksi toimintaan kuuluvat kiertueet ja festivaalit, sekä yksittäiset tapahtumat. Helsingin Apollo live clubilla Night People Groupin kanssa yhteistyössä järjestettävä Sam’s Comedy Club -klubi on Suomen suurin kuukausittainen komediaklubi ja yrityksen lippulaiva. Yrityksen uusin klubi on Helsingissä toimiva aloittelevien koomikoiden treeniklubi Backstage Comedy Club.

Hedberg Entertainmentiin kuuluu myös Komediamainos, joka tarjoaa kokonaisvaltaista tv- ja mainostuotantoa, Hupikonna-verkkokauppa, viihteellinen urheilukonsepti Pullukka Run sekä vuokraustoimintaa harjoittava Samirent. Hedberg Entertainmentilla on lisäksi oma hyväntekeväisyysjärjestö Stand Up And Live, joka tekee yhteistyötä Suomen World Visionin kanssa, jonka lähettiläänä Hedberg toimii. Sami Hedberg on myös Helsinki Comedy Oy:n toiminnanjohtaja ja Helsinki Seagulls-koripallojoukkueen osaomistaja.

Hedberg Entertainment järjesti vuonna 2015 maailman suurimman stand up –kiertueen, joka rikkoi Guinnessin maailmanennätyksen. Yhtiö on yksi suurimmista stand up -tapahtumien järjestäjistä Suomessa.

Me tuotamme iloa!

nimmari_musta

Sami Hedberg
Hedberg Entertainment Oy

AAA-logo-2015-FI(2)
menestyja
X