marraskuu, 2017

24marras20:0022:15Sami Hedberg - On Ice, Mikkeli20:00 - 22:15 Mikkeli - Mikkelin Jäähalli, Raviradantie 24 A, 50100 Mikkeli

Tapahtuman tiedot

SAMI HEDBERG ON ICE –STAND UP –HALLIKIERTUE

Isompaa, parempaa ja enemmän Hedbergiä – se on Sami Hedberg On Ice!

Syksyn hallikiertueella Sami Hedberg venyy taas uusiin ulottuvuuksiin. Tällä kertaa tapahtumapaikoiksi on valittu suurhallit ja kiertueen keskiössä on puhtaasti stand up –komiikka. Sami pistää itsensä täysillä peliin ja todistaa, että lämpimän tunnelman saa aikaan myös isoihin halleihin!

Kiertueen jälkeen keikkatauolle jäävä Hedberg toivottaa kaikki tervetulleiksi: ”Kaikenlaista on tullut tehtyä, mutta kyllä se komiikka on aina lähinnä sydäntä. Hienointa on, että stand upin kysyntä kasvaa jatkuvasti, ja osa teatterisaleista jää pieniksi ja silloin pääsee esiintymään näin isoille yleisöille!

Jäätön ja luistimeton Sami Hedberg On Ice –hallikiertue sisältää paljon uutta sisältöä ja sopii niin pikkujouluviihteeksi kuin valopilkuksi keskelle pimeää syksyä!

 

Sami Hedberg Meet & Greet – tapaa Sami henkilökohtaisesti

Sami Hedberg On Ice –kiertueen tapahtumiin on myynnissä rajoitettu määrä Meet & Greet –lippuja. Voit yhdistää Meet & Greetin mihin tahansa pääsylippuun.

Sami Hedberg Meet & Greet –tilaisuudessa pääset kulissien taakse tapaamaan Samia noin 10-15 hengen ryhmässä. Valokuvauspisteellä ammattivalokuvaaja ottaa sinusta ja Samista yhteiskuvan, jonka pääset lataamaan tapahtuman jälkeen nettisivuilta. Meet & Greetin osallistujat saavat Samin eksklusiivisen nimikirjoituksella varustetun valokuvajulisteen, jota ei ole saatavilla muualta.

 

Ice Breaker Show & Dinner – parasta pikkujouluihin

Show & Dinner –paketilla teet illastasi vielä paremman. Nauti herkullinen illallinen ennen show’ta ja nauti esityksestä täydellä vatsalla. Ice Breaker Show & Dinner –paketit uppoavat parempiin suihin kuin terä jäähän, joten varaa oma paikkasi pikaisesti, sillä tilaa on rajoitetusti!

 

Ice Breaker Show & Dinner -menu, Mikkeli

Ovet auki 18.15, illallinen tarjolla klo 18.30

 

Viher-yrttisalaattia

Kolmen juuston salaattia

Pippuri-savulohisalaattia

Marinoituja kasviksia

Lime-yrttivinegretteä

Maalaisleipää

* * *

Pinaatti-vuohenjuusto-ohrattoa

Pitkään haudutettua possun kassleria ja makeantulista savubarbequekastiketta

* * *

Lakritsipannacottaa

 

Erityisruokavaliot ja allergiat sekä juomatilaukset ennakkoon osoitteesta tiia.toyryla@jukurit.fi

Lähetämme saapumisohjeet noin viikkoa ennen tilaisuutta.

 

Huomioitavaa

Ovet suljetaan 15 minuuttia ennen esityksen alkamista, joten olethan ajoissa paikalla! Säilytäthän lippusi tilaisuuden ajan kulunvalvonnan vuoksi. Esityksen kesto on noin 2 h 15 minuuttia, sisältäen väliajan. Tilaisuuden ikäsuositus on 15 vuotta. Tätä nuoremmat lapset osallistuvat tilaisuuteen huoltajansa vastuulla. Meet & Greetin kesto on noin 15 minuuttia/ryhmä. Eteispalvelumaksu ei sisälly normaalin pääsylipun hintaan. Lippuja myydään ovella, mikäli tilaisuus ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Liput ovat edullisemmat ennakkoon ostettuna. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

HUOM! Show taltioidaan.

Kuvaus- ja julkaisulupa: Osallistumalla tilaisuuteen hyväksyn, että illan aikana kuvattua ja tallennettua materiaalia voidaan julkaista ja levittää kaupallisissa ja ei-kaupallisissa tarkoituksissa ilman erillistä lupaa tai korvausta. Noudatamme kuvamateriaalin käytössä ja sen julkaisussa voimassa olevaa lainsäädäntöä, sekä eettisesti hyväksyttäviä periaatteita

Sami Hedberg On Ice –stand up -hallikiertue

Valtakunnallinen hallikiertue 13.10.–8.12.2017

www.onice.fi

Järjestäjä: Hedberg Entertainment Oy

Osta liput nyt: 

Liity tästä kaupunkisi viralliseen Sami Hedberg – On ice -tapahtumaan.

Aika

(Perjantai) 20:00 - 22:15

Esityspaikka

Mikkeli - Mikkelin Jäähalli

Raviradantie 24 A, 50100 Mikkeli

X